Evenimentele elegante sunt fascinante, opulente, distinse si au fler aparte, iar de fiecare data cand trebuie sa participam la un astfel de eveniment, sentimentul de stres pentru gasirea tinutei perfecte, a accesoriilor si a bijuteriilor devine unul apasator. Spre deosebire de celelalte evenimente, la care la fel trebuie sa purtam tinute elegante, evenimentele de gala impun o tinuta mai rafinata, mai spectaculoasa, iar accesoriile complementare ei trebuie sa se ridice la acelasi nivel, insa trebuie sa avem grija sa nu o ingreunam cu prea multe accesorii deoarece s-ar putea ca rezultatul final sa fie unul dezastruos..

Chiar daca gasirea tinutei este un aspect bifat de pe lista noastra, accesoriile si bijuteriile care sa o completeze ne dau cu siguranta mai multe batai de cap si mereu avem dubii daca le-am ales pe cele mai potrivite sau daca nu cumva am creat o combinatie nereusita. Accesoriile si bijuteriile se regasesc astazi intr-o diversitate uluitorare de materiale, design-uri, dimensiuni si infrumusetate cu pietre pretioase si semipretioase. Cu toate acestea si tocmai pentru faptul ca pe aceasta nisa diversitatea este foarte mare, alegerea unor bijuterii demne de tinuta noastra de gala nu este cel mai usor lucru pe care il avem de facut. In acest sens, iata cateva bijuterii rafinate pe care le poti purta cu incredere la tinuta ta de gala:

Bijuteriile cu pietre semipretioase

Un inel cu piatra mare, o bratare finuta, un colier extravagant sau o pereche de cercei impresionanti, reprezinta optiuni perfecte pe care le putem asorta la tinuta noastra de gala. Si fie ca rochia ne permite sa purta bijuterii cu pietre semipretioase in culorile noastre favorite sau alegem ceva care merge mana in mana cu tinuta, cu siguranta cu o aslfel de alegere nu vom da gres. Iar daca vrem sa fim 100% convinse ca am facut alegerea potrivita si nu cumva sa facem combinatii nepotrivie, cel mai bine este sa alegem un set de bijuterii cu pietre semipretioase.

Bijuterii handmade

Unice, deosebite si impresionante, bijuteriile handmade sunt fara doar si poate o alegere neobisnuita si cu siguranta de efect. Aceste bijuterii handmade iti pot aduce stralucirea de care ai nevoie si mai mult decat atat, si tu te vei simti unica atunci cand le vei purta si cu siguranta, vei fi admirata. La fel ca si in cazul bijuteriilor cu pietre semipretioase, aceste minunatii lucrate manual iti vor completa subtil tinuta, insa te vor face sa stralucesti!

Cerceii candelabru

Croiul si design-un anumitor tinute de gala nu ne permite o accesorizare foarte amanuntita si cu siguranta nici nu ne dorim sa o incarcam mai mult decat este nevoie. La aceste tinute, cerceii sunt singurele bijuterii pe care le putem purta in cumpletarea lor, iar pentru a ramane totusi in sfera extravagantului, optarea pentru o pereche de cercei candelabru va fi cea mai buna alegere. Lungi, cu un design impreionant, cu pietre semipretioase atat de frumoase, acest cercei tip candelabru vor fi efectul wow din tinuta ta.