Cum sa transporti rapid si usor mobila in Bucuresti

Serviciul de transport mobila s-a inventat cu siguranta pentru a ne scapa de inca un stres al lumii moderne. Indiferent ca te muti la cateva strazi mai incolo, in alt cartier, oras sau chiar in alta tara, profesionistii in mutari si transport mobila Bucuresti sunt gata sa te ajute.

Nu trebuie sa iti mai bati capul de unul singur ci apuca-te sa cauti cea mai experimentata firma, cu resursele cele mai bune si cu cele mai bune preturi pentru serviciul de care ai nevoie. Sa ne amintim ca, pana nu demult, toata lumea se chinuia sa se mute in regie proprie, cu masina personala, cu un taxi de transport marfa sau cu un camion incapator.

Serviciile prestate de o firma transport mobila Bucuresti

Bineinteles ca o firma de transport mobila are in dotare un parc auto format din masini pentru orice fel de cerinte, de la dube inchise la autoutilitare de mare tonaj.

Echipele de profesionisti asigura consultanta, demontarea si remontarea mobilierului care permite acest lucru, amabalarea si impachetarea obiectelor sau aparaturilor care necesita relocare, transfer sau doar transport.

Cum sa alegi cea mai buna firma de transport mobila

Atunci cand iti alegi firma de transport mobila, ar trebui sa te interesezi, in prealabil, de exemplu daca efectueaza mutari si pentru locuinte private (unele nu ofera acest serviciu decat companiilor care vor sa isi mute sediul), daca ofera transport international sau daca serviciul se limiteaza numai la transportul mobilei din fata locuintei pana in fata noii locatii. Poti avea surpriza sa te trezesti cu toata mobila gramada in fata casei iar tu stai la bloc si la etaje superioare.

Relocari Bucuresti

Sa luam ca exemplu, firma de transport mobila Relocari Bucuresti, unde gasim serevicii complete de mutari si de transport atat in tara cat si in strainatate. De asemenea, societatea practica o analiza prealabila, gratuita si detaliata a obiectelor pe care urmeaza sa le muti, astfel incat sa se ia decizia cea mai buna in privinta modalitatii de transport. Tot in urma acestei analize, se vor stabili si costurile aferente care, din recenziile oferite de clientii multumiti, sunt cele mai mici.

Ca esti persoana fizica sau juridica, vei beneficia de absolut toate serviciile pe care firma Relocari Bucuresti le ofera, de la demontare, impachetare, transportul pana la masina, la descarcare, manipulare la noua adresa si remontare.

Mobilierul tau va fi in cea mai mare siguranta, gratie personalului specializat, calificat si experimentat in relocari de orice fel atat pentru mobila si marfa cat si pentru materiale fragile.

Acestia vor folosi paturi special confectionate pentru protejarea mobilierului, folie strech sau folie cu bule pentru ca incarcatura sa nu sufere socuri mecanice sau zgarieturi.

Alte servicii oferite de relocaribucuresti.ro

Pentru ca o mutare, in general, nu se rezuma numai la transport si atat, firma iti vine in intampinare si cu alte servicii menite sa iti faca tot acest proces mult mai usor si lipsit de griji.

Daca mobila veche nu iti mai face trebuinta, apeleaza serviciul de debarasare mobila, daca vrei sa o reconditionezi, firma iti ofera aceasta posibilitate atat pentru mobilier cat si pentru tapiterii, daca nu ai unde sa tii mobila pana locuinta ta va fi gata, firma de transport mobila te poate ajuta cu depozite de orice dimensiune, daca ai nevoie ca locuinta ta sa fie amenajata, firma iti pune la dispozitie, zugravi, electricieni sau instalatori.