Hygienium dezinfectant pentru suprafete si maini

Clientii acorda atentie din ce in ce mai mult la respectarea regulilor de dezinfectare intr-un salon de infrumusetare. Intr-un salon de infrumusetare trebuie respectate regulile de prelucrare a instrumentelor si a mainilor personalului saloanelor de infrumusetare.

Magazinul online grupdzc.ro recomanda dezinfectant Higyenium pentru tratarea instrumentelor de manichiura si a altor instrumente. Dezinfectantul Hygienium poate fi folosit si pentru tratarea suprafetei meselor, scaunelor, canapelelor, echipamentelor,  pentru dezinfectarea instrumentelor de coafura,  pentru dezinfectarea mainilor si pielii.

Poti cumpara dezinfectant Hygienium din magazinul online grupdzc.ro pentru:

  • instrumente si echipamente de coafura
  • instrumente si echipamente pentru manichiura
  • instrumente si echipamente pentru tatuaje
  • instrumente si dulapuri cosmetice.

Poti utiliza dezinfectant Hygienium si pentru mentinerea in siguranta a mediului fermelor. Dezinfectia este una dintre etapele cheie ale masurilor preventive in cresterea animalelor in mediul privat si nu numai. Cu dezinfectant Hygienium previi aparitia si raspandirea bolilor infectioase si invazive ale animalelor de la o ferma.

Dezinfectant Hygienium

Mentinerea prelungita a animalelor domestice intr-o incapere destinata animalelor, determina aparitia microorganismelor patogene si conditionat patogene, capabile sa provoace boli masive animalelor, in anumite conditii. Pentru a preveni aparitia bolii si pentru a rupe lantul patologic, se folosesc diferite metode de dezinfectare pentru distrugerea agentilor patogeni.

Nu este un secret faptul ca multe bacterii, virusuri, protozoare si cei mai mici paraziti au devenit rezistenti la substante chimice. Utilizarea necorespunzatoare a medicamentelor si nerespectarea regimurilor de dezinfectare pentru animale, le face din ce in ce mai imune la dezinfectantii traditionali. Unul dintre cele mai bune instrumente pentru a mentine bacteriile la distanta, este dezinfectant Hygienium pe care il poti cumpara din magazinul online grupdzc.ro.

Dezinfectarea cladirilor de animale trebuie realizata numai prin mijloace moderne extrem de eficiente, care includ preparate dezinfectante. Ele indeplinesc pe deplin cerintele care se aplica dezinfectantilor moderni. Insa, ar trebui sa stii ca dezinfectantul Hygienium are un spectru larg de actiune; absenta efectelor nocive asupra mediului, asupra sanatatii animalelor si a personalului; eficienta ridicata pe o gama larga de variatii de temperatura; absenta efectelor secundare pentru sanatatea animalelor pe termen lung; capacitatea de dezinfectare a animalelor; activitate ridicata in concentratii scazute; forma convenabila de eliberare si aplicare.

Hygienium dezinfectant

Hygienium dezinfectant actioneaza eficient asupra agentilor cauzali ai bolilor infectioase si invazive ale mediului in care traiesc animalele si care sunt mai susceptibile la infectie decat altele. Vorbim despre caini si pasari din ferma. Dezinfectarea preventiva a incintelor pentru caini si dezinfectarea spatiilor in care traiesc pasarile, pot fi dezinfectate cu dezinfectant Hygienium si de asemenea in scop profilactic, pentru a elimina complet probabilitatea unui focar de boli contagioase.

Dezinfectarea planificata a incintelor cu dezinfectant Hygienium permite mentinerea sanatatii si productivitatii pe intreaga perioada de activitate. Poti comanda dezinfectant Hygienium din magazinul online grupdzc.ro, pentru ca animalele tale sa fie intotdeauna sanatoase. Dezinfectant Hygienium este potrivit de asemenea, pentru tratamentul mainilor si a pielii. Nu irita pielea, nu provoaca alergii, favorizeaza vindecarea ranilor.

Dezinfectantul Hygienium nu usuca pielea si nu provoaca alergii. Desi este ambalat in bidoane de 1000 ml, poate fi pus in recipiente cu volume mici, pentru a  putea fi luate cu tine in excursii si calatorii.