Noua generatie de produse de spalat Clovin, iti va pastra sanatatea si nu va dauna mediului, iti vor economisi banii si lucrurile vor straluci cu curatenie si prospetime.  Clovin este un excelent exemplu de detergent fara fosfati, si care face parte din generatie Waschkonig. Producatorul sau este compania Clovin Germany, care face parte din Grupul Clovin, o asociatie de producatori de produse chimice pentru uz casnic de noua generatie.

Detergent lichid Clovin

Detergent lichid Clovin este un produs care include componente precum agenti tensioactivi anionici si nonionici, inalbitor de oxigen, silicati, enzime, regulatoare de spuma, stralucitor optic si compozitie aromatica. Continutul de surfactanti din detergent indeplineste standardele europene de igiena care reglementeaza agentii tensioactivi anionici – nu mai mult de 2% si surfactantii neionici – nu mai mult de 3%, care in total sunt de doar 5% in detergent Waschkonig.

Enzimele sunt concepute pentru a elimina diverse tipuri de pete. Inalbitorul de oxigen reduce, de asemenea, intensitatea murdariei, dezinfecteaza usor si este potrivit atat pentru tesaturile albe, cat si pentru cele colorate. Silicatii din detergentul de rufe inlocuiesc fosfatii otravitori. Ele dizolva grasimea, leaga ionii de calciu si magneziu. Regulatoarele de spuma impiedica formarea excesiva a spumei  in timpul spalarii si acest lucru asigura sanatatea masinii de spalat.

Waschkonig

Waschkonig contine componente anti-scare, ceea ce este, de asemenea, foarte important pentru ca masina de spalat sa functioneze corect. Adesea mirosurile intepatoare ale pudrelor din magazine provoaca alergii, dureri de cap si slabiciune. Spre deosebire de ele, detergentul lichid fara fosfat Waschkonig are o aroma florala delicata, subtila, care va oferi lucrurilor prospetime, chiar daca au fost uscate intr-un apartament si nu in aer liber.

Detergentul Waschkonig este conceput pentru toate tipurile de masini de spalat, precum si pentru spalarea manuala la temperaturi ale apei de la 30 pana la 90 de grade C, adica este universal. Acest instrument este foarte economic. De exemplu, pentru spalarea la masina de spalat ai nevoie de la 40 la 145 de grame, in functie de gradul de poluare a lucrurilor si de gradul de duritate a apei.

Detergent lichid Waschkonig

Detergent lichid Waschkonig  este un detergent universal, foarte concentrat, foarte solubil in apa. Indeparteaza eficient murdaria incapatanata chiar si la temperaturi scazute. Datorita formulei sale, gelul face fata eficient impuritatilor chiar si cu programe de spalare scurte si economice. Da produselor o aroma placuta. Datorita formulei utilizate, gelul confera netezime fibrelor tesaturii, ceea ce faciliteaza si mai mult eliminarea contaminantilor. Gelul contine componente care protejeaza masina de spalat impotriva coroziunii si depunerilor de var.

Detergent waschkonig

Detergent Waschkonig Color este un produs destinat spalarii tesaturilor colorate. Datorita eficientei si formei concentrate asemanatoare gelului, un bidon de 3,305 litri este suficient pentru 94 de spalari. Waschkonig Color este complet solubil in apa, se clateste usor si nu apar  pete dupa spalare. Produsul contine polimeri care impiedica transferul de coloranti din produsele colorate, ceea ce iti va permite sa speli simultan haine de diferite culori.

Curata murdaria la temperaturi scazute, in modul de spalare delicata, protejeaza si confera moliciune tesaturilor. Detergentul Clovin este potrivit atat pentru spalarea manuala, cat si pentru masina de spalat. Capacul actioneaza ca o cana de masurare. Are o scurgere interna, astfel incat gelul ramas sa curga in sticla.