Masajul erotic, intre subiect tabu si real beneficiu pentru organism

Lumea cotidiana evolueaza intr-un ritm alert, iar informatiile circula dintr-un capat intr-altul al acesteia cu o viteza de neconceput, gratie Internetului la care in prezent avem acces de oriunde si de pe o varietate larga de dispozitive. Desi avem posibilitatea de a ne informa astazi foarte simplu despre mii si mii de subiecte, exista inca numeroase topicuri pe care avem tendinta sa le consideram tabu, astfel ca discutam destul de putin despre ele sau chiar deloc. In aceasta categorie putem include desigur si masajul senzual sau erotic asa cum obisnuim sa ii spunem in limbajul colocvial. Desi astazi avem posibilitatea de a ne informa temeinic despre beneficiile acestuia, in nenumarate randuri fugim in mod nejustificat de saloanele de masaj erotic, fara a ne da seama defapt ca aici avem posibilitatea de a descoperi relaxarea totala dar si posibilitatea de a restabili echilibrul in cadrul vietii de cuplu.

Masajul senzual se practica inca din vremurile stravechi, fiindu-i recunoscute beneficiile si avantajele inca de pe atunci. Studiile ceva mai recente au scos la iveala faptul ca masajul erotic aduce numeroase beneficii organismului uman si aici nu mai vorbim strict despre relaxare sau despre satisfacerea unor fantezii erotice. Desi poate preferam ca masajul erotic sa ramana un subiect tabu, este totusi important sa cunoastem cateva dintre cele mai bine conturate avantaje ale acestui tip de masaj. Iata asadar cateva lucruri interesante pe care nu le stiai despre masajul erotic.

Combate rapid si eficient stresul si oboseala.

Atat stresul, cat si oboseala sunt mai prezente astazi ca niciodata in viata fiecaruia dintre noi, iar masajul senzual pare sa fie o metoda foarte practica prin care putem inlatura oboseala si stresul si prin care le putem tine la distanta de noi. O sedinta de masaj erotic este mai degraba un soi de terapie avand in vedere ca acesta se realizeaza utilizand miscari isi tehnici specifice, motiv pentru care este recomandat sa apelam la un salon de masaj erotic atunci cand ne dorim sa ne bucuram din plin de beneficiile acestuia.

Activitatea cardiaca este mult imbunatatita.

Desi poate ne vine greu a crede acest lucru, cert este faptul ca studiile realizate in domeniu au scos la iveala faptul ca masajul erotic este mai mult decat benefic activitatii inimii, imbunatatind semnificativ circulatia.

Te face sa te simti mult mai bine.

O sedinta de masaj senzual te va face in mod cert sa te simti mult mai bine, iar acest lucru se datoreaza eliberarii serotoninei (hormon al fericirii) in organism in momentul realizarii masajului. Acesta este unul dintre particularitatile care face acest tip de masajul unul mai diferit si mai special in acelasi timp.

Iti detoxifica organismul in mod eficient.

Eliminarea toxinelor din organim este un lucru esential pentru pastrarea starii noastre de sanatate si desi aceasta sarcina este a organismului nostru, putin ajutor din partea noastra cu siguranta nu strica. Masajul erotic este foarte bine cunoscut pentru faptul ca ajuta organismul sa inlature toxinele intr-un mod mult mai eficient.