NFS Heat este un joc bine primit de gameri

NFS Heat este un joc bine primit de gameri

NFS Heat va ajunge cat de curand in tara noastra, jocul fiind asteptat de un numar mare de persoane. Pentru multe persoane Need For Speer este un joc extrem de important, acesta fiind chiar jocul copilariei. Se pare ca seria de jocure ia ajuns intre timp la un nou capitol si anume la NFS Heat. Acest joc este deja disponibil in tara noastra, el fiind unul extrem de popular. Imediat dupa ce au lansat Fifa 2020, cei de la EA au dezvoltat si NFS Heat.

In acest joc, veti avea acces la unele dintre cele mai tari masini din lume. Veti putea juca asadar atat cu Aston Martin, cat si cu BMW daca veti dori. De asemenea, Mercedes-Benz este o alta optiune pe care o puteti alege, aceasta masina fiind una foarte populara. Jucatorii mai au ocazia si de a juca cu Polestar 1, dar si cu Porsche. In acest joc va debuta si prima masina electrica hibrida. Heat ofera si posibilitati destul de ample in ceea ce priveste personalizarea. Veti avea o selectie ampla de optiuni in ceea ce priveste performanta si stilul.

Veti putea sa va personalizati propriul personaj. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa incepeti de la 12 avataruri prestabilite. Aceste avataruri pot fi adaptate in detaliu, in functie de stiulul pe care il veti dori. Jucatorii isi vor putea personaliza cat mai bine stilul, acestia avand ocazia de a se bucura de numeroase branduri celebre de haine, spre care sa poata sa se orienteze. Ei vor avea si un stil personalizat, nu doar la volanul masinii, cat si in afara acesteia.

Actiunea din NFS Heat are loc in Palm City. Aceasta este o lume noua, in care competitorii isi vor putea alege cu usurinta propriul mod de joc. Acest joc se va desfasura intr-o lume urbana noua. Veti putea sa va castigati reputatia atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Acest joc este unul care deja este pe placul tuturor jucatorilor, ei fiind foarte fericiti datorita acestui joc. Orasul Heat este inspirat dupa orasul Miami, el fiind apreciat mult.