Samsung lanseaza noul Galaxy Note 10+

Cel mai nou produs al companiei Samsung, Galaxy Note 10 va fi lansat pe data de 10 august in Romania, iar in articolul de mai jos iti prezint cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le stii despre acest smartphone.

In ceea ce priveste display-ul, telefonul are un ecran Dynamic AMOLED cu certificare HDR10+ si Dynamic Tone Mapping. Toate aceste lucruri se traduc intr-un ecran mai luminos si cu o calitate a culorilor mai buna decat telefoanele din seria precedenta.

Samsung lanseaza noul Galaxy Note 10+

Avem si pe partea de S Pen niste imbunatatiri in sensul ca S Pen-ul de la Galaxy Note 10 primeste si functia Air. Functie ce ii permite sa trimita anumite semnale catre telefon prin intermediul unui giroscop incorporat in Pen. Astfel, ca sa te plimbi prin galeria foto nici nu va mai trebui sa apesi vreun buton sau sa atingi telefonul cu Pen-ul ci doar sa il misti din stanga spre dreapta in aer in fata telefonului.

Daca stai mult la birou, dar vrei sa fii conectat si cu ce mesaje mai primesti, Note 10 are direct integrata in panoul rapid functia Link to Windows, astfel poti conecta telefonul cu calculatorul pentru a primi norificarile. In plus fata de asta, va fi posibila si vizualizarea mesajelor, dar si imaginilor recente. Toate astea fara a mai fi nevoie sa te uiti la telefon.

Telefonul are incorporata functia de Wireless PowerShare care iti permite sa incarci wireless orice alt device care are functia de incarecare wireless, incluiv alte telefoane, GalaxyWatch, dar si casti fara fir precum Galaxy Buds.

Si ca tot suntem la capitolul incarecare, Galaxy Note10+ permite o incarcare cu pana la 45W, astfel ca in aproximativ 30-40 de minute bateria va fi full pentru a o folosi toata ziua.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre telefon iti recomandam articolul Review Galaxy Note10+ de pe calculatorescu.ro. Vei gasi acolo mai multe informatii despre telefon in conditii de utilizare reale, imagini si clipuri filmate cu acesta, dar si experienta personala cu a autorului atunci cand vine vorba de software, design si realizarea de fotografii.