Serviciu transport mobila ieftin in Bucuresti

Toata lumea se confrunta cu nevoia de a transporta mobilier in Bucuresti. Motivele pentru acest lucru sunt multe. Mutarea intr-un alt apartament, mutarea mobilierului la tara sau dorinta de a scapa de elementele enervante ale mobilierului – toate acestea conduc la cautarea transportului util si necesar pentru aceste scopuri.

In plus, transportul pieselor de dimensiuni mari si demontarea si asamblarea acestora, devin o problema suplimentara, pe care o poate rezolva numai o firma de transport mobila Bucuresti ieftin.

Pregatirea mobilierului si obiectelor de uz casnic pentru transport

Inainte de a muta mobilierul, trebuie sa incepi pregatirea pentru mutare. Acest tip de munca se poate face independent, dar este mai bine sa incredintezi toata aceasta munca profesionistilor de la firma transport, deoarece multe operatiuni necesita cunostinte si abilitati speciale.

De cele mai multe ori se desfasoara urmatoarele activitati: dezmembrarea dulapurilor sau a altor piese de mobilier cu scop similar; demontarea spatelui sau a peretilor laterali a obiectelor de mobilier tapitat; dezasamblarea paturilor; demontarea meselor; demontarea elementelor de mobilier din sticla sau oglinda.

Trebuie sa stii ca dezmembrarea obiectelor de mobila fragile si ambalarea lor atenta,  va ajuta la eliminarea deteriorarilor iminente. Scopul acestor activitati pregatitoare este un aranjament compact al obiectelor intr-un camion si miscarea in siguranta in timpul transportului. De asemenea, de multe ori, fara dezasamblare, mobilierul de dimensiuni mari nu poate fi scos din apartament.

Alegerea unui camion

Atunci cand alegi tipul de masina necesara transportului de mobilier, se ia in considerare numarul de elemente care trebuie transportate.Un punct important in transport mobila, este livrarea sa intact in noua locatie.

Pentru a face acest lucru, in partea din spate a vehiculului utilizat exista elemente de fixare care mentin in siguranta piesa de mobilier, carton ondulat, pasla moale, fara obiecte ascutite, iar suprafata este plata.

Concluzia este ca, numai cu abordarea corecta se poate transporta mobilierul, iar acest lucru poate fi realizat fara costuri si pierderi inutile, numai cu firma de transport specializata in transport mobile.

Transportul de mobila in Bucuresti nu este intotdeauna limitat la apartament, birouri  sau case. Uneori este necesar sa transporti doar o parte din mobilier, cum ar fi o canapea, un frigider pe care tocmai l-ai cumparat sau echipament de birou.

Pentru aceasta exista masini special amenajate pentru un numar mai mic de mobilier. De regula, acest serviciu este utilizat de persoanele fizice. Desigur ca firma de transport mobile lucreaza nu numai cu persoane fizice, ci si cu persoane juridice.